[ Hva med meg, da? ]

For Liljen ble akutt deprimert, og skrev om det på FB.
Eksen min skrev til meg på msn, og sa at da var vi 2.Så jeg har lekt psykolog / parterapaut for han nå.
Latt han få ut det han satt inne med.

Så takker han for hjelpen og praten, og jeg sitter like – om ikke mer – deprimert igjen. (IKKE pga han).
Jeg knekker sammen gang på gang, i krampegråt – og er glad for at ingen er hjemme.

Noen ganger har man nok med sitt, men likevel stiller opp for andre.
Lytter, gir råd, støtter og er der.
Det er en ekte venn, det. En som bryr seg om andre.

Så blir man stående alene igjen, uten den støtten tilbake.
Ingen som lytter, ingen som forstår, ingen som er der.
Ingen ekte venn som bryr seg.

Man føler man gir og gir, men ikke får noe tilbake.

Han snakker om å være egoistisk, han har innsett han har vært det.
Men du innser ikke at du er det NÅ?
Jeg trenger også å få snakke om hva som plager meg nå.
Jeg trenger en venn som er der ..
Reklamer

7 tanker på “[ Hva med meg, da? ]

  1. du er akkurat som meg du..selv om jeg selv har det veldig tungt, og andre venner av meg sliter samtidig, så er jeg der som hobbypsykolog for dem. Jeg gir dem råd og støtte, og sliter egentlig ut meg selv enda mer..jeg vet jeg burde tenke litt mer på meg selv og ikke ta inn over meg andres problemer, men jeg klarer jo heller ikke å la vær..man blir bare så forferdelig sliten…jeg håper virkelig at du har fått snakket med noen, at du ikke sitter med alle de tunge tankene alene..alle trenger noen å prate med. klem, laila.

  2. Håper ting blir bedre. Du fortjener så mye mye bedre. Jeg sender over gode tanker og ber om bedre tider i møte. <3(P.S. Jeg er helt hjernedød, for jeg finner ikke ut hvirdan jeg skal abonomere på dette, så jeg får beskjed når du svarer. Hjelpes meg altså. At det går ann! :p )

  3. Jeg fant det ut :p Akkurat i det jeg postet kommentaren min så jeg det:p Smarta meg liksom:p

  4. ble bekymret da jeg sp statusen din på msn. her var det mye tirst lesning…huff, jeg kjennr jeg blri lei meg på dine vegne..glad i deg vet dutheam.wordpress.com

  5. Det føles bare helt naturlig for meg. Og det føles godt å være der for andre, da glemmer jeg også litt av mitt eget! :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: