[ Hvorfor … ]

Om du bryr deg…
~Hvorfor snakker du ikke til meg?
~Hvorfor tar du aldri kontakt?
~Hvorfor skriver du ikke til meg?
~Hvorfor sender du ingen sms?
~Hvorfor sier du at du bryr deg, når du aldri VISER det?
~Hvorfor føler jeg at det bare er løgn?
Det er så mange som sier de bryr seg. At jeg er viktig. At jeg er bra og god. At dem er glad i meg. Så mange gode ord, som betyr mye for meg. Men av og til, føles det som om alt dette ikke er sant. Fordi jeg sitter alene hele tiden. Det er ingen som snakker til meg. Ingen som ringer meg (ikke for det, jeg liker ikke snakke i tlf). Ingen som sender sms. Ingen som kontakter meg på FB eller MSN. Ofte er det JEG som må ta kontakt, for å ha noen å snakke med. Da føler jeg at jeg trenger meg på … Jeg føler ikke at folk bryr seg så mye som de sier. Jeg føler at folk ikke er så glad i meg som de sier. Jeg føler at jeg ikke er så viktig som andre påstår at jeg er…
Jeg føler meg alt for storkrevende..
Reklamer

4 tanker på “[ Hvorfor … ]

  1. Jeg vet det LiseMii <3 Bare mange tanker som surrer for tiden, bare sånn generelt om alt og alle, egentlig.

  2. Nå har du faktisk skrevet det jeg ikke har klart å skrive.Jeg tenker og føler akkurat det samme! Jeg har bare ikke visst hvordan jeg skulle sette ord på det.. Men det klarte du med glans! Du er flink til å skrive:)Og ofte er det jo faktisk flere der enn man tror, selv om det ikke alltid akkurat virker sånn.. :/*klem*

  3. @MayKristine: Takk for det. Det har vært enkelt å sette ord på ting i det siste. @Sara: Takk! Og Ditto ;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: