[ …jeg har lyst! ]

Vet du hva?
Jeg tror ikke jeg vil kjempe mer.
Hvorfor skal jeg kjempe?
Livet uten, er ikke noe bedre enn livet med.
Da hadde jeg noe som var mitt eget.
Noe jeg mestret.
Noe som var MEG.
Det var den jeg var.
Det var sånn det var.
Nå vet jeg ikke hvem jeg er.
Jeg er mamma.
Datter.
Søster.
Venninne.
Kjæreste.
Men HVEM er JEG?
Jeg føler det er noe som mangler.
Tryggheten.
For jeg følte en viss trygghet.
Noe som hjalp meg.
Noe jeg mestret.
Noe som sa meg noe om hvem jeg var.
Man får ingen kreditt av å være flink.
Ingen ser det.
Ingen ser hvor flink man er.
Hvorfor gidde?
Hvorfor kjempe?
I tillegg ser jeg at ingen reagerer.
Ingen blikk. Ingen kommentarer.
Så da er det greit da.
Hva gjør det da om det blir værre?
(Eller bedre (?) for meg)
Jeg kjenner jeg har så LYST.
Ganske sykt å ha lyst,
men det er nettopp det jeg har.
Lyst!
Det er ganske skremmende tanker.
Skremmende følelser.
Men det er bare den jeg er..
Reklamer

7 tanker på “[ …jeg har lyst! ]

  1. Gullet! Som eg sa, det er ikkje alltid lett å ver "flink". Det er vanskelig, kjempe vanskelig. MEN, eg har tru på deg, & husk, du e UNIK, uansett og alltid. <3 LOVE U!

  2. Åh.. :/ Jeg kjenner meg så igjen.Jeg har aldri skrevet sånn om det, men tenkt samme sak mange ganger selv. Det er så sårt og vondt.Ingen ser det når man er flink. De legger ikke merke til det eller sender deg de samme tankene.. Det gir ingen oppmerksomhet på den måten, men det er jo egentlig en bra ting! Det er egentlig sånn det skal være.Det er så feil type oppmerksomhet, den man får når man viser alt det vonde på den måten. Det er oppmerksomhet og en slags trygghet, men det er så feil..Vi vet hvordan det er og skjønner hvordan du har det.Og du ER flink. :)Håper du finner styrken til å fortsette med det, og samtidig være stolt av deg selv og kunne kjenne gleden i det. :)Klem<3

  3. Du er unik person som jeg liker veldig godt. Kanskje ikke jeg har bemerket det, men jeg liker deg. Du er ærlig om problemene dine. Du er flink til å ta bilder, jeg elsker mange av bidene dine. Skulle ønske jeg var like flink.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: