[ Hva med dere?? ]

Dette er mitt liv.
Det er meg det handler om.
Det er mine tanker. Mine følelser.
Jeg er veldig åpen om dette.
Tankene. Følelsene.
Jeg stenger ikke mye inne.
Jeg har lært meg at åpenhet er viktig.
Men hvorfor handler alt plutselig om alle andre?
Jeg forteller mine dypeste tanker og følelser.
Og da handler alt om «alle de andre rundt deg» ..
Tenk på alle de rundt deg.
Hva med alle oss rundt deg?
Hva med dem som er glad i deg og bryr seg om deg?
Ja, hva med dere?
Har dere det vondt?
La meg fortelle dere noe:
«dere har nok ikke halvparten så vondt som meg!»
Ønsker dere å skade dere?
Ønsker dere å ende livet, fordi livet er for vondt å leve?
Har dere så vondt at dere gråter til dere kaster opp og ikke får puste?
Så hva med dere?
Jeg bare spør:
Hva med dere??
Reklamer

8 tanker på “[ Hva med dere?? ]

  1. Joda, Lise, men skal man alltid gjøre som andre vil? Bør man ikke tenke litt på seg selv…? Line, herlige jenta mi <3 Du er god da. <3

  2. Skriver det jeg tenker, fordi du la igjen en oppmuntring til det :) Bra gjort ;) Jeg har ei jeg bryr meg veldig veldig veldig om, og som sliter mye. Det du skriver om her, er noe jeg har tenkt masse på. Hun har åpnet seg, og det har påført smerte og kriser for hele familien rundt. I tillegg til sine problemer og livserfaringer, har hun nå oss rundt, de nærmeste, – som har fått sjokk og må håndtere det på ett vis. Vi må håndtere dette, og hun må håndtere oss, de nærmeste rundt, i en ny prosess og fase som vi må gjennom. Om man kan forklare det på den måten. Jeg passer meg for å ikke påføre mer "smerte" til henne, med å fortelle om alt jeg opplever og sliter med i forhold til dette. Hun har hatt det så vondt, – og det gjør meg så vondt. Og jeg vil ikke at hun skal få mer vondt nå, med å tenke på at jeg har det vondt. Jeg er redd for å gjøre henne enda mer lei seg, ved å vise henne hvor lei meg jeg er. Så jeg er sterk, og støttende. Vil bare si, at om du opplever at de rundt deg har det vondt, så vet de nok at du har det mer vondt.. Håper det går bra med deg.. :) Saramia

  3. dette tenker jeg også mye på, hva med dem..men jeg tenker at de er egoistiske jeg da.. som -krever- at jeg skal holde meg i live, ha det vondt, bare for å skåne seg sjøl..og en anna ting, er det bare jeg som reagerer på -skylden- man føler når folk kommer å sier at de er så glad i meg, og vil ikke at jeg skal dø, eller skade meg, for da kommer de aldri til å bli hele igjen..?de gir en skyld som gjør at, iallefall jeg, føler enda mer skyld, enda mer smerte, og en enda større trang til å avslutte det, for å skåne dem, for det blir jo bare galt, jeg sårer dem i livet, og jeg sårer dem ved en eventuell død.. men om jeg dør, da sårer jeg dem i det minste bare èn siste gang..men det er min forskrudde hjerne da..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: