[ skrekkelig mareritt .. ]

I natt hadde jeg det skrekkeligste mareritt på leeenge.
Det er lenge siden jeg har drømt om Raj. Men i natt gjorde jeg det.
Jeg hadde liksom tatt opp saken mot han. Og jeg fikk brev om at det skulle være et førstemøte før rettsaken, og det møtet var mellom meg og han og to advokater. Og Raj la fram bilder av dagboka mi, så han hadde brutt seg inn på rommet mitt og lest dagboka mi. Og jeg klikka helt, fordi det som han hadde tatt bilder av var ting som er HEMMELIG, og som INGEN må få vite, EVER. Ting jeg ikke har skrevet noe om her en gang. Og det tenkte han at han skulle bruke i mot meg. I tillegg til masse andre saker. Men samtidig sto det på de bildene, om min frykt for Raj. Men likevel følte jeg at ting ikke gikk min vei, og at Raj brukte skitne triks for å vinne.. Husker ikke alt jeg drømte, men det var skrekkelig. Og jeg gikk løs på begge advokatene og Raj, og gråt og ropte… Husker også at jeg gikk til tanta mi og gråt, og spurte henne om hun kunne hjelpe meg å komme i kontakt med JB, fordi jeg følte at han var den eneste som ville hjelpe meg.
Våknet og var helt klam og svett. Og puta var våt av tårer.
Har ikke tenkt noe særlig på han eller det i det siste. Så skjønner ikke hvorfor drømmen kom. Hater å drømme om han, selv om det ikke er om voldtekten. Bare at han ER der… Ugh!!
Photobucket
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: