[ oppvekker.. ]

Sinne.

Jeg har mye sinne inni meg. jeg er sint på verden. jeg er sint på menneskene rundt meg. kjente og ukjente. jeg raser mot verden, når ting går meg i mot. det er ikke mye som skal til. i går skrev en kompis til meg på chatten på facebook «du har så mye sinne i deg, liljen..» ja, jeg har det. men har jeg ikke grunn til det da?

jada, det er dumt og unødvendig å la alt sinne mitt gå utover andre. men hvordan kontrollere alt sinne man har inni seg? hvordan får det ut, uten at det går utover de som ikke fortjener det?

ja, jeg fikk meg en liten tankevekker i går. denne kompisen min. han er liksom overdrevent positiv optimist, hele fuckings tida. alltid når jeg skriver noe dritt på statusen min på FB så kommenterer han det på chatten. i går øste jeg mitt sinne ut på han, la ut om at det er lov å gi opp og mene verden er fucka og ond når man har prøvd så hardt – men aldri får noe igjen. men han sa så mye fornuftig. ting som fikk meg til å tenke. kanskje gir jeg opp for lett. kanskje er det verdt det, å kjempe enda mer – smile enda mer, for at verden skal smile tilbake. jeg vil ikke gå rundt å være sint og bitter på verden og vennene mine.

jeg kunne valgt å gå hardt ut mot vennene mine, fordi de svikter og sårer meg hele tiden. da hadde jeg mistet dem. jeg kunne valgt å unngå dem, så jeg slipper alt sammen. trekke meg tilbake og la dem bare styre på som dem vil – uten meg. men jeg er for avhengig av mennesker. jeg er for sosial av meg. jeg har ikke råd til å skyve mennesker unna meg – selv om jeg hele tiden prøver på det.. jeg må skjerpe meg. jeg er klar for å gjøre et forsøk, et realt forsøk på å akseptere at det ikke er alltid jeg blir bedt med på fest, eller at mine to bestevenninner har mye kontakt seg i mellom – som jeg ikke er med på. det er bare sånn det er, det betyr ikke at de er mindre glad i meg, eller ikke bryr seg om meg.

im ready to make an effort .. i guess
Photobucket
Reklamer

5 tanker på “[ oppvekker.. ]

  1. Har egentlig ikke noe fornuftig å si.. Tom for ord. Men jeg tenker på deg, og beklager at jeg er veldig dårlig til å kommentere om dagen. Klem<3

  2. Kjenner meg igjen i hva du skriver, og det er ikke lett og ikke la sinnet sitt å utover de man er glad i… dessverre…Tenker på deg<3Sender en god holde-rundt-klem<3

  3. forresten… Har gitt deg tilgang til den lukka bloggen min! Synes det er koselig at du vil følgen den… Bare ikke lyst at hele verden skal ha tilgang… Klemme<3

  4. det er ikkje så lett å vite kor ein skal plassere det henn, nei.. Men berre prøv å "sorter" det litt, og få ut litt og litt, sånn at det ikkje blir for mykje. Tenke på deg vakre <3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: