[ kaos om behandling osv. ]

I dag må jeg skrive litt, ikke at jeg helt finner ordene.

I går var jeg hos kjæresten min. Det er mye jeg kunne skrevet om dette, men jeg våger ikke. Jeg hadde iallefall rispet armen min, og han merket dette. Så vi pratet en del. Jeg vet ikke helt hva jeg føler, men det er så mye kaos inni meg for tiden, og jeg føler at jeg ikke har noen å snakke med om det. Så jeg knakk sammen hos han, og sa at jeg savna JB så utrolig masse. For jeg gjør det! Jeg gråt og gråt. Og han er så god mot meg. Jeg la ut om min frustrasjon over dårlig oppfølging hos psyk, og sa at jeg ikke ville i vei i dag. Hadde time kl. 12 – altså for 7 minutter siden. I gårkveld hadde jeg tenkt at jeg skulle ringe dit å si jeg var syk eller noe, men jeg vet med meg selv at det hadde jeg aldri kommet til å klare. Jeg er for pliktoppfyldig, og har jeg en avtale, så møter jeg opp. Jeg hadde også kommet til å få alt for dårlig samvittighet om jeg løy og sa jeg var syk.
Men jeg slapp. Ti på halv ti ringte telefonen min, så med en gang at det var et psyknummer. Det var psykologen. Nok en gang har hun satt opp to pasienter på samme tiden, og lurte derfor på om vi kunne treffes neste onsdag i steden. Som så mange ganger før. Alltid er det noe. Enten er hun syk, eller hun har gjort feil da hun satte opp time. Også går det gjerne over en mnd før jeg får samtale igjen da.
Selv om jeg egentlig ikke ville i vei i dag, så kjenner jeg at jeg blir sint og lei meg. For jeg vet at sånn egentlig trenger jeg den timen. Og jeg føler meg ikke tatt på alvor. Det var så trygt når jeg gikk hos JB. Da var det avtale hver torsdag kl. 13:00. Det var ikke ofte timen ble avlyst, egentlig. I løpet av dette halve året jeg har gått hos hun nye har jeg hatt flere avlysninger, enn jeg hadde på de 2 årene hos JB. Og de fleste gangene har det vært fordi hun har gjort feil. «/

Jeg tenker at det er pga MEG. Jeg tenker at hun ikke liker meg, hun vil ikke prate med meg, kanskje føler hun at hun roter bort tiden sin på meg. At det er derfor hun heletiden avlyser. Men om en behandler ikke liker en pasient eller noe, kan ikke h*n da «si opp»? Om hun ikke vil at jeg skal gå til henne, kan hun ikke si fra om det, og slutte med meg da? Og prøve å sette meg opp til noen andre? Eller fungerer det ikke sånn? Er de pliktige til å fortsette med pasientene, selv om de ikke går overens med pasienten?

Jeg tror at jeg skal snakke med tanta mi. Hun er sekretær der. Jeg må høre med henne hva jeg skal gjøre med dette. Hun sa det til meg seinest på søndagen. «Er du ikke nedpå til oss lenger? Lenge siden jeg har sett deg» Og jeg forklarte hvorfor. Og hun sa «Ja, det har vært mye tull nå. Sånn skal det ikke være. Var noe annet da JB var her ja.. !»

Æsj, nå begynner jeg snart å gråte igjen. Alt er så kaotisk for tiden. Det er så utrolig mye. Jeg klarer ikke sortere tanker og følelser lenger. Jeg tenker utrolig mye på å skade meg eller ta tabletter. Men noe stopper meg. Jeg vil egentlig ikke, innerst inne. Så jeg har litt viljestyrke da, tror jeg. Samtidig så vil jeg også veldig gjerne.

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre jeg ..

Photobucket
Reklamer

12 tanker på “[ kaos om behandling osv. ]

  1. Det er vondt å føle seg 'glemt'..!:( Håper det går bedre med deg etterhvert da..Klemme<3

  2. kjære vennen…Det skal ikke være slik! Har hun satt opp to på samme tid, så burde hun jobba en time overtid og ta inn en av de to pasientene da.Psykologer henviser til en annen psykolog om det av en eller annen grunn skal være nødvendig, men jeg tror ikke hun har noe i mot deg, jeg tror faktisk hun er veldig distre, men det skal ikke gå ut over deg hver gang, men kanskje det gjør det nettopp fordi du ikke sier i fra og bare «godtar»?Du må fortelle henne dette her på en eller annen måte, at du faktisk trenger timene og at du får det verre når hun holder på slik. Si at du trenger stabilitet og oppfølging.Kjenner jeg blir sint på dine vegne. Jeg skal ikke si deg egentlig hva du burde gjøre for det må du avgjøre selv (men si i fra likevel da). Jeg ville klippa ut dette innlegget og sendt det på mail til behandler. Jeg gjør det ofte faktisk, fordi jeg har problemer med å si det til de face to face.Virkelig synd det skal være slik.. Skriver anonym jeg, men tror likevel du vet hvem det er ;)-T-

  3. Først: Godt å høre noe fra deg <3 Jeg syntes det er helt tragisk at psykologen din klarer å ha 2 avtaler samtidig! Jeg må si at okei, vis det skjer engang, så er det på EN måte okei (men det er egentlig ikke okei samtidig!), siden hu er jo bare ett menneske hun å. Men når det skjer fler ganger? – Nei da syntes jeg hun burde ta tak i seg selv! Å nå ble jeg egentlig så satt ut at jeg husker ikke hva mer jeg skulle si! *Sender Mange Klemmer* <3 Å ønsker deg bedre tider! <3

  4. Svar til T:: – Det er nok det som er feilen med meg. Det er nok derfor det er så mye vondt som skjer meg, at jeg må gjennomgå hver gang – uansett hva det gjelder … Fordi jeg ikke sier i fra, jeg bare godtar .. Jeg er REDD for å si i fra, jeg er ikke noe flink til å si meningen min (iallefall ikke IRL).. Det gjelder ikke bare dette med psykologen, men mye annet i livet mitt også.. Kan ikke å si NEI – feks.. Vet ikke om jeg tørr å si i fra jeg… :( Svar til Kitiinee::Ja, jeg kunne funnet meg i om det skjedde en gang. Men det at hun har satt opp 2 på samme tid, har skjedd 2-3 ganger. Og når det i tillegg er mye annet som hele tiden gjør at timen blir avlyst, så føler man seg lite viktig.. :( Jeg er jo ikke vant med at det går over 1 mnd mellom hver gang, og hun lovet meg at vi skulle sees hver 14 dag. «/ Fint du synes det var godt å høre fra meg :D Vært litt lei i det siste, og finner ikke ord – derfor har det vært lite å høre fra meg, dessverre.. :( Men prøver å holde meg oppdatert på hvordan det går med dere andre da – selv om jeg også er stille der.

  5. Det er så trist å lese at du blir behandlet slik. Det er uakseptabelt! Jeg skjønner ikke at det går an å behandle en pasient slik. Hun har tydeligvis ikke tid til å ha deg som pasient og da er det hennes ansvar å finne en annen, som faktisk greier å holde på en avtale og ikke bare surre den bort. Blir så frustrert på dine vegne, for du trenger jo oppfølging! Jeg skjønner godt at du føler deg avvist og lite viktig. Det er helt forståelig. *Stor klem*

  6. Takk for klem Elliande. Ja, virker ikke som hun har tid til meg nei. Og sånn egentlig føler jeg ikke at jeg får så mye ut av timene heller. Jeg vet ikke.. Det er bare ekkelt å være der, aller helst vil jeg slutte. Men jeg tørr ikke.

  7. Uff vennen, så sært av henne og holde på sånn! De må jo ha faste og holdbare rutiner og avtaler med pasientene sine. Kan jo ikke holde på sånn! Ikke aksetabelt!! Tenk på alle de som har hatt så mye nederlag og ustabilitet i livet, så kommer de til henne og ikke får det i det hele tatt. Nei off.. Håper hun endrer seg altså – både for din og andres del..Godt at du har shæresten din <3 At han kan være en god støtte for deg !!*gi en kjempe god klem*

  8. Forstå at du ikke har det lett :( Vondt og lese.. Men hun burde være voksen nok til og si i fra om hun ikke synes dere går overens..Jeg bytta psykolog for de jeg ikke likte henne jeg hadde og hun likte ikke meg ! det er også en mulighet :) <3

  9. Amelia:Jaa, ikke sant.. Jeg tenker sånn, men så tenker jeg at kanskje det er bare jeg som overreagerer.. «/ SivHelene:Ja, det er jo en mulighet. Jeg er bare redd.. «/ For å bytte igjen..

  10. Tante sier jeg kan snakke med fastlegen min, så sender hun klage dit. Men jeg sa at jeg har ikke noe bra forhold til fastlegen min heller… xDMen jeg kan også skrive klage selv, sa tante.. Så jeg får se… Aner ikke HVA jeg skal skrive liksom… Noen som vil hjelpe meg??

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: