[..prøver å finne ordene]

Jeg har så veldig mye jeg vil skrive om, men jeg finner ikke ordene.

Jeg vil skrive om alt kaoset på Stillheten for tiden. Hvordan det sliter på meg. Hvor lite motivert jeg blir til å fortsette med Stillheten. Men jeg finner ikke ordene. Men jeg håper av hele meg at saken nå er avsluttet.

Jeg vil også skrive om hvor utrolig mye bloggen har betydd for meg den siste tiden. Vil skrive om hvor mye jeg har følt at bloggen er mitt fristed. Hvor jeg kan være meg selv. Hvor jeg kan finne ro og trygghet. Men jeg finner ikke ordene.

Jeg vil skrive om kjæresten min. Men her finner jeg iallefall ikke ordene. Men jeg vet at han er god. Jeg vet at han lytter. Jeg vet at han prøver å forstå. Jeg vet at han liker MEG. Jeg vet at jeg VIL. Jeg vet at han vil gi meg den tiden jeg trenger, han vil ikke presse meg til noe. Han er bare kjempeskjønn. Og jeg er så glad.

Jeg vil også skrive om pappa. Men tror ikke jeg finner ordene. Det er kaos. Jeg kjenner mye på frykten for å skuffe han igjen. Jeg vil ikke skuffe han, men på en annen side føler jeg at det gjør ikke noe lenger – fordi han er allerede så skuffet over meg, at det er ingenting jeg kan gjøre for å endre det. Pappa liker ikke slekta til kjæresten min, og ser nok på det som et dårlig valg. Han har allerede uttalt seg om det «Synes det begynner å bli nok ***** i familien nå».. Han setter seg på bakbeina når det er snakk om at han og mamma skal passe datteren min, så jeg får dratt på besøk. Han setter seg på bakbeina når det er snakk om at jeg skal låne bilen. Jeg spør han, om han ikke vil jeg skal være lykkelig. Da sier han at han ikke har noe med å være der for meg, så jeg kan bli lykkelig. Whooot? o_O Jeg kjenner at på slike dager, er jeg nær ved å hate pappan min. Han har gjort meg mye vondt, både fysisk og psykisk – i mange år. Det å føle at man aldri er bra nok i sin pappas øyne, det er jævlig vondt. Særlig når man alltid har strebet etter og drømt om å være «pappajente» hele livet ..

I tillegg til en del kaos, så har den fysiske formen vært dårlig den siste tiden. Vondt både her og der. Ledd- og muskelsmerter, hodepine, trøtt og sliten. Men som legen sier, det er nok bare depresjon! :@

Behandlingen vil jeg si litt om. Joda, jeg klarer å fortelle henne ting. Jeg klarer å være åpen liksom. Men det føles ikke rett. Og jeg føler ikke det hjelper noen ting. Hun forsto ikke mine tanker om det å fortjene {se her}, hun forsto heller ikke mine regler som gjelder kun for meg selv, hun forsto ikke hvordan jeg kan selv se at jeg var skyldig i voldtekten og andre ting som har hendt. Greit at ikke hun mener det, at jeg var skyldig, men hun må prøve å se hvordan jeg kan si at jeg ER det.. JB skjønte det, han forsto den tankegangen om «den jeg er» .. Men så fikk jo han også lese noe jeg hadde skrevet om akkurat det da.. Men likevel, følte at JB forsto meg mer – mens RS forstår ingenting… Hun sa også at hun ville utrede meg igjen, for å ta bort diagnosene mine. Nå som jeg endelig har forstått hvorfor jeg er som jeg er, hvorfor jeg reagerer som jeg gjør osv – så skal hun ta bort den diagnosen? Hun kjenner meg jo knapt.

Ordene kommer lettere nå. Når jeg kom litt i gang. Men velger likevel å avslutte her.

Photobucket
Reklamer

5 tanker på “[..prøver å finne ordene]

  1. Herigud!!! =((Neeeei, jeg har glemt at jeg er på stillheten!!!Sorry, herrigud, har helt glemt forumet jeg!!=SHVa skjer der siden du er usikker på og fortsette?=/Håper det ordner seg vaffal <3Skjønner nøyaktig hva du mener med bloggen og tryggheten vennen, me 2 :') <3Awwww!!<33 Kjærester er ordet jeg venta på ;DTrist det med pappan din vennen ='/veit liksom ikke helt hva jeg skal si..Jeg å har helt psykisk vondt i hele kroppen i dag!!Håper hun blir lettere og snakke med ettervært, det er liksom ikke lett når man føler man ikke blir forstått og det der =/Jeg er gla i deg vennen <33

  2. Caroline~~ Dette med Stillheten ja.. Har bare vært en del mas og diskusjoner. Og jeg som admin har et visst ansvar, men så har jeg ikke orket å ta så stor del i det ansvaret – noe som har ført til mer diskusjoner. Men tror alt er greit nå, og Stillheten fortsetter ;) Jeg er glad i deg også Caroliine mii ♥Lise~~ Ja, hun sa det. At hun ville gå gjennom dette med diagnosene, og fjerne dem. Vet ikke om hun tenkte på å sette ny en gang jeg.. "Det er ingen vits at det står diagnoser på deg som du ikke har.." og "Du har kanskje hatt dem en gang, men mye har endret seg" .. Hva vet hun om det? Hun kjenner meg jo knapt!! Ja, jeg vet du ikke mener noe negativt med det.. For du mest av alle, vet vel hvor borderlinesk jeg er ;p Jaaa, han er gooood ja. Skikkelig snill og lett å prate med osv.. Og han liker meg akkurat sånn som jeg er, sier han – tro det eller ei o_O Kjempegla i deg også, Lisemii<3

  3. Har ikke fått med meg noe lite hyggelig som foregår på Stillheten, jeg….. o_0Men håper du har det bra da. *klem*

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: