.. satt ut av en sak i media!

Ble litt satt ut av en sak i media i helga, og det har preget tankene mine ganske mye. Fikk meg til å tenke alt for mye på det som skjedde for litt over 7 år siden. Det var så mange likhetstrekk vettu, eller iallefall noen.

~Fornavn – mangler kun en bokstav fra å være det samme.
~Alder – omtrent samme alder, kanskje 1 år i forskjell.
~Yrke

Snakket med faren til jenta mi om det, og han sa «..kunne han bare gjort det samme han og!»

Sånn tenker jeg alltid når det er snakk om ting som har skjedd med folk som jobber med det samme – «hvorfor kan det ikke skje han i steden!».. Og nå når det var en del likheter, så tenkte jeg nok litt ekstra på det. Jeg kan ikke noe for det, men for meg hadde det føltes bedre om han ikke eksisterte lenger.

Photobucket
Reklamer

5 tanker på “.. satt ut av en sak i media!

  1. Huff… skjønner vennen. Tenker sånn ofte selv, håper ofte at han hadde vært dø. Trur det er ganske normalt å tenke sånn. Sender deg en stoor klem.

  2. På en måte litt «godt» å høre at andre også har slike tanker.. Føler bare det er helt SYKE tanker, og føler meg uvel over at jeg tenker sånn.. Men så føler jeg meg enda mer uvel med å vite at han enda er der ute liksom…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: