[…wishes ]

Be careful what you wish for,
it may come true!
 

Ble rundlurt på msn i går. En jeg har rota litt med, i går var en sånn kveld hvor han plutselig virker interessert, og ville komme hit å hente meg osv. Jeg ble jo sjarmert da.
Men han har dysleksi, og har derfor noen skrivefeil. Jeg reagerte ikke på det først, men etter lang tid merket jeg meg at de vanlige skrivefeilene ikke var der.
Så noen andre MÅ ha skrevet på hans msn. Så jeg «klikka» da. Og reagerte på en typisk borderline-måte – iallefall min typiske borderline-måte. Og endte med at jeg blokka han fra msn. Orker ikke gjengi alt, men det var iallefall veldig typisk. Og han aner sikkert ikke hva det var en gang. Jeg vet ikke engang om noen andre var der, men det virka sånn. For de vanlige skrivefeilene var ikke der. Og det sårer meg at de sitter der å bare lurer meg på den måten. De satt sikkert og lo og hadde det kjempegøy da.Merkelig at dette kom i natt, når jeg i gårkveld skrev at jeg savnet dette. Så man må være forsiktig med hva man ønsker seg… :/ I kveld skal jeg treffe han på nyttårsballet. Det blir rart, særlig ettersom han sikkert ikke forstår hvorfor jeg reagerte sånn. HVA om han satt alene og bare var interessert? Men hva om han ikke satt alene, og de bare lekte med meg? Jeg tror på det siste, for hvorfor skulle noen være interessert i meg på noen måte?!

Reklamer

7 tanker på “[…wishes ]

  1. Sann tenker jeg så alt for ofte, Men veit aldri hva som er virkligheten og hva som er sannt..Ganske frustrende =s Håper indelig ingen drev skøyy med deg.. Det sårer så innmari ='/Håper nyttårsballet blir kos vennen,Husk og ta bilder da ;DGla-i du <33

  2. Fikk bekreftet i dag, at det var en annen som skrev.. Men han beklaget det da… :/ Men faen… Jeg har bare fucka opp ALT nå uansett…. Takk for søte kommentarer, dere er ALT for gode mot meg… :(

  3. Dårlig gjort å tulle med andre menneske sine følelsa, det har så alt for masse å sei for den som sitte der å bli lurt! Men veit du, eg er enig med Lise; kem er det som IKKJE kan lika deg? ikkje veit eg! <3

  4. Dumt at noen gjør sånt og det er nok en del av dem som driver på sånn også, noe som ødelegger for dem som faktisk prøver å være seriøs og ærlig. :(Jeg kan bare snakke for meg selv og jeg vet jeg ikke kjenner deg godt nok til å kunne si noe om alt, men jeg liker deg for den du er, jeg liker den jenta jeg har lært å kjenne, uannsett om hun har en god eller dårlig dag.Under problemene dine så skuler det seg en flott jente! Skulle ønske flere så det! Jeg har vært så heldig og truffet deg en gang og da møtte jeg en søt og koselig ung kvinne med ett herlig smil og vakre øyne! :)Klem fra Guten.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: