… untitled

Må bare skrive litt nå. Selv om jeg ikke vet hva jeg skal skrive om. Tok av plastret i sted, det som dekket det nyeste kuttet.. Angrer kjempemasse. Var skummel opplevelse det der – å kutte med skalpell i fylla o.O Vil ikke tenke så mye på det som skjedde den natta egentlig. Bort med seg! Jeg kjenner mye på redsel for tiden. Er veldig redd for at det skal bli for mye for meg snart. Jeg står på som bare det, og gir blaffen i om jeg er sliten. Det er lange dager med mye stress. Når jeg setter meg ned kjenner jeg hvor utrolig sliten jeg er, likevel blir jeg ikke sittende lenge. Det er så mye som må gjøres, har ikke tid til å sitte ned. Selv om jeg rydder og står på i huset, så ser det bomba ut, og det er MYE som står igjen. Alt jeg har gjort, virker forgjeves. Alle i huset er stressa nå, vi får besøk i morgen, og det ser ikke ut her. Mamma jobber både mandag og tirsdag, noe som sikkert betyr at JEG må gjøre alt her. Vi alle er stressa som sagt, noe som gjør at det er surmuling og småkrangling. Jeg klarer det bare ikke.. Kjenner på meg at jeg er SÅÅÅ nær med å få helt nok. Om natta drømmer jeg om selvskading, ei natt drømte jeg at jeg blødde så mye at jeg ble svimmel og kvalm, og mista kreftene helt.. Det gikk ikke ann å stoppe det.. Det var en sykt ekkel drøm. I tillegg til alt sammen kjenner jeg så mye på at jeg savner JB. Eller, jeg vet ikke, kanskje jeg bare savner NOEN å snakke med.. Jeg gikk jo dit hver torsdag, og jeg følte meg bedre enn på lenge. Så slutta han, og nå i høst har jeg nesten ikke vært på psyk – og jeg har blitt værre igjen. Føler meg plutselig så veldig alene og forlatt :( Kjenner gråten sitter i HELE meg. Kjenner den i magen, brystet, halsen – over alt liksom… Jeg er skikkelig sliten! Og tanken på at jeg MÅ gjøre så mye mer før det er jul, gjør at jeg bare vil gjøre noe dumt, og få en timeout fra virkeligheten. (…)
Reklamer

7 tanker på “… untitled

  1. Off :( Ikke bra. Synes det er rart at du ikke får bedre oppfølging. Spesielt rundt juletider, som er en stressende tid for de fleste. Håper du greier å komme deg gjennom dette, og at du får den pustepausen du så sårt trenger. Du er sterk som står på selv om du er sliten. *Holderundt*

  2. Siste tiden hos John, så hadde jeg det jo ganske greit.. Og selv om det skulle bli en god overgang fra han til hun nye, så føler jeg ikke at det ble det akkurat. Og så lite som jeg har vært til Renee, så vet hun lite om at det bare har gått nedover med meg igjen. Har ikke engang klart/kommet til med å fortelle om at jeg har selvskadet meg en del ganger i høst, etter å ha latt være i 8 mnd.. Så synes egentlig at det meste har vært dårlig etter at jeg måtte slutte hos John… sånn med tanke på oppfølging og overgang… Men tørr ikke si fra om det.. :pTakk for klem Elliande!! :* Leste på facebook i går at man er sterk når man kjenner sine begrensninger, eller noe sånn… Så da er vel ikke jeg så veldig sterk nå, som bare kjører på selv om jeg er så sliten som jeg er.. :/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: