..alene og uviktig!

Egentlig så vet jeg ikke om jeg TØRR å skrive så mye her nå, for det jeg sitter inne med er skremmende og vondt og vanskelig. Det kan bli skrevet noe feil, noe som misforståes, noe som skremmer, noe som sårer.

Jeg er sint, skuffet, lei meg, såret. Jeg er deprimert, selvdestruktiv og angrende. Jeg har sykt dårlig samvittighet, og ser på meg selv om verdens værste person.

Jeg må jo være det, når ingen vil være med meg? Og når folk hele tiden sårer og skuffer meg sånn. Det må jo være fordi jeg er et forferdelig menneske, som gjør at de ikke gidder å være med meg, og setter meg sist.. Avtaler blir brutt, og jeg er alltid alene.

Betyr ikke mine følelser noen ting? Betyr ikke jeg noen ting?

Tydeligvis ikke .. Dette bekrefter bare det jeg alltid har visst, men andre folk har prøvd å overtale meg til å ikke tro på, JEG er ikke viktig!!

Dere trenger ikke lenger prøve å overbevise meg om at jeg ER viktig. For hvordan kan jeg tro på det, når dere hele tiden gjør at jeg føler meg uviktig?!

 

 

Reklamer

Én tanke på “..alene og uviktig!

  1. Hmm Vet ikke helt hva jeg skal si men en ting vet jeg sikkert og det er at DU er ikke verdens verste person!! Det må du bare tro på selv om man føler det sånn selv noen ganger.. Hvor mange hadde giddi og lest bloggen din og skrevet koselige kommentarer om du var så ille ?? Hvem hadde giddi og lagt deg til på Msn ?? Osv.. Du er ikke verdens verste!! Husk det lille venn <3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: