Viktig!


Jeg er faktisk viktig. Av og til er jeg kjempeviktig for de rundt meg. Jeg er viktig for vennene mine. Jeg er viktig for datteren min. Jeg er viktig for mamma og pappa og søsknene mine. Jeg er viktig for mine kjære nettvenner. Jeg kan til og med noen ganger være viktig for en bekjent eller til og med en fremmed.

JEG – Liljen – ER VIKTIG!

~~

♥ My Friends!
Reklame

5 tanker på “Viktig!

  1. Ja det hadde vert utrolig fint :) Risp det inn i en stein som du kan ha på nattbordet eller en komode hvor den er synlig :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: