for mye for meg ..

Litt mye for meg for tiden, trenger bare en timeout .. Men det ble det jo lite av, og innleggelse kan jeg ikke ta i mot – pga at jeg har en datter som jeg har ansvaret for. Og alle dager untatt onsdag, er det ingen til å passe henne. Enda godt det var natt til onsdag jeg tok meg en tur på sykehuset da .. ehm .. takk for meg. Life sucks…
{Foto: Liljen}

Reklamer

6 tanker på “for mye for meg ..

  1. Hmm hørtes ikke så bra ut.. Håper du får vilt deg litt om dagen da og slappa av litt. Det pleier og hjelpe :)

  2. Uff, håpa det blir bedre for deg. Du fortjene ein pause fra detta her, når du har det sånn! :/ Sende klem <3

  3. jeg sender over en haug med gode og varme tanker, og en liten engel som sitter bak øret ditt når de vanskelige tankene kommer.husk at uansett hvor mørkt ting ser ut, er DU unik, og DU har noe å utrette her på jorden….DU har en familie som trenger deg. livet trenger deg :)du fortjener kun det beste…. kunne ønske jeg kunne hjelpe.klemmer til deg

  4. Takk dere.. Vet ikke hva jeg fortjener eller ikke fortjener jeg.. Men går greit nå da.. Kroppen er enda litt i ulage, var ute på byen i går, og tålte ikke så mye akkurat.. Og paraceten jeg tok mot smerter i føttene hjalp ikke.. Småkvalm nå og da, og en del sliten.. Men det kommer seg.. Men sånn psykisk går det ok. Ingen destruktive tanker og sånn.. Dere er søte da, og jeg er så glad dere er her <3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: