kjære L

Du kan komme til meg når verden ikke forstår
Du kan komme til meg når fortvilelsen rår
Jeg har vært der du er
Jeg kjenner dine sår

Det er ikke mye jeg kan gjøre
Men jeg kan låne deg et øre
For det du har å si
Det vil jeg gjerne høre

Jeg prøver å forstå
Hvorfor verden er så rå
Sammen er vi sterke
Mens alene er vi små

{Skrevet av Liljen 26.09.08}

Det er så vondt å vite at du har det så vondt. Det er så mye jeg skulle ønske jeg kunne gjort for det. Vært der for deg, fjernet smerten din. Det er så urettferdig at ei dame som er så bra som deg, skal ha det så vondt som du har det. Du er så reflektert og forståelsesfull. Og i løpet av den korte tiden jeg har kjent deg online, har du begynt å bety ganske mye for meg, og jeg har blitt riktig så glad i deg. Nå kan jeg høres egoistisk ut, men vær så snill ikke gjør noe dumt – vær så snill å ta godt vare på deg selv. Jeg vil ikke miste deg.

Reklame

2 tanker på “kjære L

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: