Bytte behandler

Like før sommeren fikk jeg høre at JB skal slutte. Reagerte med sorg, sinne og redsel den gangen. Oktober i år er det 2 år siden jeg begynte å gå hos han, og har gått der stortsett hver torsdag de to årene – samt annen hver mandag for en periode. Jeg har lært meg å stole på han, være trygg på han. Han har vært tryggheten min og støtten min i snart 2 år. Så blir han borte. Sorgen går på dette å miste kontakten med en jeg har lært å sette pris på. En som har vært der for meg hver torsdag. En som kjenner meg som den jeg er. Sinne går på dette å bli forlatt. Hvordan kan han bare forlate meg, la meg sitte alene med problemene mine. Jeg er ikke klar for å avslutte behandligen. Redselen har gått på dette med å bli stående alene. Selv om jeg ble tilbudt ny behandler, trenger ikke det å bety at jeg klarer prate med henne. Jeg er redd for å falle ned igjen. Redd for at alt skal rakne.

Nå som sommeren har gått og høsten er her, kjenner jeg mer på at dette skal gå bra. Jeg lyver om jeg sier at jeg ikke har tenkt noe på dette, for jeg tenker på det ganske ofte. Hvordan vil det bli å begynne til en ny psykolog. Kommer jeg til å klare å prate med henne. Kommer vi til å gå overens. Kan hun hjelpe meg. Kan jeg stole på henne. Klarer jeg å åpne meg for henne. Kommer hun til å forstå meg.
Torsdag 11. september (skummel dato btw .. ) har jeg min siste time hos JB. Da skal også min nye behandler RS komme inn å hilse på. Og 17. september har jeg min første time hos henne. Jeg prøver å være positiv til dette, men klarer ikke helt å overbevise meg selv om at dette kommer til å gå bra.. Men change is good, sant…?! Får prøve å gjøre det beste ut av det. One thing’s for sure – det blir en spennende høst for Liljen..

{Foto: «Liljen» }

Reklamer

5 tanker på “Bytte behandler

  1. Jeg byttet for ikke så alt for lenge siden psykolog fordi jeg flyttet. Og det gikk over all forventning! Jeg var pissredd i tiden foran, men var kjempe heldig med den nye, som jeg liker mye bedre enn noen av de andre behandlerne mine. Håper du er like heldig :)

  2. Det blir sikkert litt uvnadt og rart + at du må jo knytte ett nytt * bånd * til dette nye menneske!Men bare så på og tenkt positivt så kommer det til og gå kjempe bra :) – Lykke til :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: