Selvdestruktive tanker

Er veldig deprimert for tiden. Har selvdestriktive tanker, men har dem heldigvis under kontroll – enn så lenge. Det er så vondt å vite at jeg er så stygg og så feit, når alle rundt meg er så vakre og slanke/normale. Jeg kvier meg mer og mer for å gå ut blandt folk, jeg er for stygg til å vise meg ute. Jeg har tenkt å slutte på fotballaget, har ikke noe der å gjøre så feit som jeg er. Jeg kommer aldri til å få meg kjæreste, det kan umulig være noen som vil ha noe som meg. Føler meg som verdens værste menneske, jeg ER verdens verste…

Vil helst ikke at noen av dere skal skrive at jeg tar feil, jeg tar ikke feil… Jeg skriver ikke dette for å få sympati eller oppmuntringer… Jeg skriver dette for å få utløp for tanker og følelser – slik at jeg kanskje kan klare å holde på kontrollen…

Photobucket

Reklamer

5 tanker på “Selvdestruktive tanker

  1. HVORFOR slutte på fotball-laget.Jeg mener……om du synes du er feit (noe jeg ikke mener altså, men siden du ikke ville vi skulle skrive det så skriver jeg det ikke).Men OM du synes du er så feit å sånn, så er vel det å bevege seg en bra ting. Da kan du jo alltid blir litt slankere, om det er det du ønsker.Å da må vel fotballen være en grei ting.Prøv å drit i de andre på laget.Er ganske sikker på at de aller fleste der, tynne eller runde (ikke ballen altså…hehe!) misliker seg selv de også.Er ikke bestandig at de som er så veldig tynne ser på seg selv sånn vi gjøre det.Jeg vet hvordan det føles.Føler det sånn selv.Har alltid vært rundt og tykk :(STYGG i mine øyne, mens folk sier jeg er pen. HAH……jaja….men nok om det.Vi må bare prøve skifte fokus.Vi blir uansett IKKE tynne av å slutte gå ut, av å slutte bevege på oss o.l.Å til den dagen forhåpentligvis kommer hvor vi er fornøyde med oss selv og slanke nok, så burde vi fortsette med trim/trening å sånn.

  2. Jeg skal ikke si at du tar feil forde du føler hva du føler uansett hva andre sier. Men en ting jeg vil si og det er at JEG syntes ikke at du er feit :)Og ikke slutt på fotball laget..Du er helt sikkert kjempe god i fotball! Com on lille venn dette klarer du! Stå på…Klemmer :)

  3. GlaSur – Fordi jeg ser helt mongo ut når jeg driver å løper etter ballen. Det har blitt filmet på kampene våre, og det ser elt TRAGISK ut. Ikke farken om jeg skal la andre se det noe mer. Det ligger fysiske grunner til grunne for avgjørelsen også. Har PINA meg gjennom treninger, pga føttene – beinhinnebetennelse osv. Så nå når jeg har bestemt meg for dette, så er jo det bare bra for de vonde føttene mine…Så får jeg heller sitte hjemme å muggle. Siv Helene – Du synes ikke jeg er feit, for du har ikke sett meg. Hadde du sett meg på ordentlig, hadde du sett at jeg er lagt fra tynn, faktisk VELDIG STOR… Du har vel sett et par bilder av meg, og der ser jeg jo ikke så feit ut – det er fordi jeg ikke legger ut de styggeste bildene av meg. Legger kun ut de bildene som lyver om hvor stygg og feit jeg er.. Beklager om dette virker surt eller utrolig negativt, men det e faktisk bare sanneheten…

  4. Skal ikke si noe jeg… Sender bare en klem om du vil ha, og håper du kommer deg gjennom dette.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: