Dårlig fysisk form

Har jo som kjent gått å hangla i HELE 2008, og har time til ørenesehals den 25. august. Begynner å bli rimelig LEI av å være så syk nå. Det er rett og slett VONDT i nesen av snørra og gørra! Hoster en del også, og det gir halsvondt og brystvondt. I går kveld var jeg så kvalm og hadde sånn hodepine at jeg ikke klarte å se ferdig filmen, men bare måtte legge meg. Synes det er SKIKKELIG urettferdig at jeg skal plages sånn med den fysiske formen, nå som jeg har det mye bedre psykisk. Det er jo 21 uker siden jeg skadet meg, det er vel ca 5 mnd – noe som gir nesten hele 2008 – og hele den tiden har jeg vært adskillig mye bedre psykisk, men ganske dårlig fysisk… FAIR? …Nei!

I kveld skal jeg kanskje ut. Får håpe formen holder!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: