…trist

Jeg føler meg elendig! Jeg er så trist. Jeg gråter nesten hele tiden. Jeg ødelegger masse. Jeg er sliten. Sliten av datteren min/å være mamma, sliten av mennesker, sliten av meg selv. Tenker mye på at jeg fortjener å ha det sånn. Jeg liker ikke meg selv. Jeg liker ikke den jeg er, det jeg gjør, det jeg ikke gjør, det jeg sier og det jeg ikke sier. Robbie Williams synger «I’m not scared of dying, I just don’t want to» … Her er det omvendt nå. Jeg vil gjerne dø, men jeg er for redd. Jeg tørr ikke gjøre noe. Det er så skremmende. Døden… Men jeg er så lei av å leve. Jeg vil ikke leve mer. Jeg klarer ikke leve mer. Jeg vil ikke ha det sånn mer. Skjønner ikke hvorfor jeg er så fryktelig dum. Hva som er galt med meg? Tror de aller fleste ville fått det bedre uten meg. Jeg er ikke noe bra. Alle disse tankene som svirrer rundt nå, skremmer meg. Tankene om selvskading – ååå, som jeg tenker på å kutte. Men jeg er på 13 uker og 4 dager uten, jeg skal IKKE kutte!! Kan ikke og vil ikke… Tankene om selvmord. Hvordan skal jeg gjøre det? Jeg vil ikke tenke slike tanker. Jeg er redd for å be om hjelp. Redd for å fortelle noen om dette. Jeg har det så vondt så vondt! :(

 

Photobucket

Reklamer

2 tanker på “…trist

  1. hei, kjære deg. Du må være sterk og IKKE kutte deg selv. Tenk så flink du har vært til nå.Og husk det er mange som tenker på deg og vil så gjerne hjelpe deg.Håper du får koset deg med vesla i helga og kost deg ute i penværet.klem

  2. Tusen takk vennen. Jeg SKAL klare det ja. Jeg vet jeg har vært flink, og det skal jeg fortsette med å være. Setter utrolig pris på støtten jeg får da! Den hjelper meg masse til å fortsette å kjempe! :) Koser meg masse med vesla om dagen ja ^^, Klem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: